Grawe-Energija kup - Pozivnica Grawe-Energija kup - Kategorije Grawe-Energija kup - Prijava Grawe-Energija Kup - Download

Kup Prijateljstva 2014 - Novi Sad

Kup prijateljstva 201405. oktobra u novosadskom naselju Futog održan je Kup priajteljstva u organizaciji karate kluba "Mawashi" iz Novog sada. Na takmičenju je nastupilo oko 400 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske.
Naša najmlađa ekipa nastupila je na ovom takmičenju i ostvarila je fantastičan rezultat jer je većini ovo jedan od prvih nastupa.

Osvojeno je 12 medalja i to dvije zlatne, dvije srebrne i 8 bronzanih!

Svim učesnicima i osvajačima medalja čestitamo!!! 

 

 


Croatia Open - Rijeka 2014

Croatia Open 201405. oktobra u Rijeci, Hrvatska, održan je Croatia open - međunarodno karate takmičenje.. Na ovom takmičenju učešće je uzelo oko 600 takmičara iz zemalja bivše Jugoslavije, balkana i Evrope. KK Energija ostvario je više nego zapažen rezultat sa svojenih 6 medalja.


Osvojene medalje su:
Zlato: Vučić Sergej;

Srebro: Stanić Mihajlo, Đerman Ognjen, Šodić Srđan i Vulić Milica.

Bronza: Šorgić Jovan. 

 


8.Međunarodni karate kup "Noć Šampiona"

Zagreb 201428. septembra u Bijeljini održan je osmi po redu Međunarodni karate kup "Noć Šaampiona". Na ovom turniru nastupilo je 55 klubova i preko 550 takmičara iz zemlje i regiona. Napominjemo da je ovo bio i izborni turnir za juniore za reprezentaciju. KK Energija na ovom turniru završio je kao drugoplasirani u ukupnom plasmanu odmah nakon Karate saveza Beograda što i dalje pokazuje dominaciju našeg tima prije svega u borbama.  


Osvajači medalja su:
Zlato: Šorgić Stefan, Šodić Srđan, Jeličić Danilo, Jeličić Nemanja, Lolić Anja, Kostić Paola, Vučić Sergej;

Srebro: Moravac Nikola, Stanić Mihajlo, Vidović Anđelo, Tomić Milan;

Bronza: Lambić Marko, Kecman Aleksa, Čučak Dejan, Kostić Pavle, Tepić Danijel i Kadetska ekipa. 

 


Autor sajta: Đorđe Vasić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. | USLOVI KORIŠĆENJA - Obavezno pročitati