Grawe-Energija kup - Pozivnica Grawe-Energija kup - Kategorije Grawe-Energija kup - Prijava Grawe-Energija Kup - Download

DBG Open 2014

DBG OPEN 201420. septembra u Čitluku, održan je međunarodni karate turnir u čast Dana berbe grožđa "DBG Open 2014". 

Naši karatisti ostvarili su fantastičan rezultat uz osvojene 4 zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane medalje. Napominjemo da je ovaj turnir takođe i izborni za mjeto u reprezentaciji u konkurenciji kadeta.

Zlato: Pekez Željana, Jeličić Nemanja, VUčić Sergej i Dujaković Pavle;

Srebro

Bronza: Aleksić Lazar i Lambić Marko i ekipa kadeta.

 


3.Zagreb Karate KUP

Zagreb 201416. septembra u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu održan je treći po redu Zagreb karate Kup na kome. Na ovom takmičenju učešće je uzelo oko 950 takmičara iz zemalja bivše Jugoslavije, Mađarske, Poljske, Češke, Slovačke, Italije, Njemačke i Austrije. KK Energija ostvario je više nego zapažen rezultat sa svojenih 13 medalja.

U ukuipnom plasmanu osvojeno je fantastično četvrto mjesto!

Pojedinačno su osvojene medalje:
Zlato: Đerman Marijana;

Srebro: Dujaković Pavle, Kopanja Milica, Balać Anastasija, Botić Đorđe, Mišić Nikolina.

Bronza: Čučak Dejan, Lolić Anja, Jeličić Nmanja, Vučić Sergej, Ognjen Pavičić, Brus Sanjin, i Nikolina Čučak. 

 


Polaganje za učenička zvanja 2014.

Polaganje 20141U nedelju 29.06.2014 u fiskulturnoj sali osnovne škole „Stanko Rakita“ u Vrbanji održano je polaganje za učenička zvanja u okviru Karate kluba Energija.

78 karatista zadovoljilo je kriterijume komisije i povećalo nivo zvanja u okviru kluba. Svim kandidatima i roditeljima čestitamo a posbno mališanima koji su prvi put nastupili pred ispitivačkom komisijom i polagali za žuti pojas.


VIDI GALERIJU: POLAGANJE ZA UČENIČKA ZVANJAAutor sajta: Đorđe Vasić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. | USLOVI KORIŠĆENJA - Obavezno pročitati