HUNGARIAN TATAMI KARATE KUP

TAD Kup - Budimpešta 2014

U subotu 22.novembra u Budimpešti održan je veliki i značajan turnir pod nazivom "Hungarian tatami karate kup".

Zlatne medalje osvojili su
-u konkurenciji mlađih kadeta, Jeličić Nemanja borbe preko 50 kg.
-u konkurenciji kadeta, Čučak Dejan do 57 kg.

Bronzane medalje
osvojili su:
u konkurenciji kadeta, Sredojević Bojan u borbama do 70 kg. U konkurenciji mlađih kadetkinja Lolić Anja u borbama preko 50kg.

Zapažene nastupe imali su još Moravac Nikola, Željana Pekez, Jovanović Anđela, Vučić Sergej, Dujaković Pavle, Tomić Milan.
Takođe najavljujemo i odlazak naših juniorki Pekez Željane i Jovanović Anđele i kadeta Čučak Dejana i Moravac Nikole na predstojeće Balkansko prvenstvo koje će biti održano od 12 do 14 decembra u Sofiji.
  


21 Prvenstvo BIH za kadete i juniore i U-21

21 prvenstvo BIH za kadete, juniore i U-21 2014

U subotu i nedelju, 15 i 16.11.2014. u Sportskoj dvorani u Tuzli održano je 21. Prvenstvo Bosne i Hercegovine za kadete juniore i U-21. 

Karatisti karate kluba "Energija" još jednom su pokazali da su u samom vrhu karatea uz osvojene četiri juniorske i dvije kadetske medalje!!!

U konkurenciji Juniora:
Jovanović Anđela, borbe do 48 kg, treće mjesto;
Pekez Željana, borbe do 59 kg, treće mjesto;
B, borbe preko 76 kg, treće mjesto; 
Lambić Marko, kate, treće mjesto;

U konkurenciji Kadeta: 
Moravac Nikola, borbe do 57 kg, treće mjesto;
Čučak Dejan, borbe do 57 kg, treće mjesto.


Drugi međunarodni Grawe-Energija karate kup

Drugi međunarodni Grave-Energija karate kup, Banja Luka 2013Drugi međunarodni Grawe-Energija karate kup održan je 08.11.2014. godine u sportskoj dvorani "Borik". Na takmičenju je uzelo učešće 633 takmičara i 58 klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovneije, Hrvatske... 

Posebna nagrada "Prelazni pehar" za najbolju ekipu u generalnom plasmanu pripala je Karate savezu Vojvodine, drugo mjesto osvojila je Primorsko-Goranska Županija iz Hrvatske, i  treće mjesto karate klub Bihać iz Bihaća.

Turnir je organizovan na visokom nivou, a Karate klub Energija je još jednom pokazao sposobnost i snagu u organizovanju vrhunskog sportskog događaja.

Ovim putem želimo da se zahvalimo prijateljima i sponzorima koji su pomogli održavanje najvećeg i najboljeg banjalučkog takmičenja, a to su: Grad Banja Luka, Grawe osiguranje, Nikolić Viljuškari d.o.o, Meggle d.o.o, Fagus d.o.o., Preventiva d.o.o., Infomedia group, Grand kazino, str. ADA, pekara „Tomić“,  pekara "Tolimir", pekara "Klas 92", restoran "Leburić" Prnjavor, Aldemo Tours, Vučko moleraj, Studentski servis Banja Luka, porodica Lolić i Dragojević, Štamparija Akademac.

Pored vrhunskog karatea koji je mogao biti viđen na svih pet borilišta, sponzorima i preijateljima kluba dodjeljene su zahvalnice i plakete, a najboljim takmičarima Karate kluba Energija, osvajačima medalja sa poslednjeg Balkanskog prvenstva u Istambulu dodjeljene su zahvalnice od strane Karate Saveza Bosne i Hercegovine! Takođe, od strane Karate Saveza Bosne i Hercegovine dodjeljena je i plaketa Karate Klubu Energija za nesebičan doprinos i postignute rezultate na 19. Balkanskom Prevenstvu Istambul 2014.

Na kraju želimo da se zahvalimo svim takmičarima i klubovima koji su učestvovali na Drugom međunarodnom Grawe-Energija Kupu. Pozivamo Vas i nadamo se novom viđenju 07.11.2015. godine u sportskoj dvorani „Borik“!

VIDI GALERIJU DRUGI MEĐUNARODNI GRAWE-ENERGIJA KUP                                           
BILTEN TAKMIČENJA


Autor sajta: Đorđe Vasić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. | USLOVI KORIŠĆENJA - Obavezno pročitati