TK Open - 2015

TK Open 2015

U subotu 28.02.2014. godine održano je Otvoreno prvenstvo Tuzlanskog kantona za sve uzrasne kategorije u katama i borbama.
Ovo takmičenje je inače najveći karate događaj u našoj zemlji na kome je učešće uzelo 700 takmičara 6 zemalja regiona i 70 klubova.

Takođe, ovaj turnir je pored Prvenstva BIH izborni turnir za Reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kategorijama djeca 11-14 godina.

Takmičari i dosadašnji reprezentativci Karate kluba Energija pokazali su izuzetan kvalitet na ovom turniru i opravdali prošlogodišnje rezultate sa Prvenstva Bosne i Hercegovine. Osvojeno je čak 17 medalja i treće mjesto u ukupnom plasmanu iza tima Karate Saveza Vojvodine i domaćina turnira Karate kluba Simbra iz Tuzle.

Prva mjesta osvojili su: Stanić Mihajlo, Lolić Annja, Jeličić Nemanja, Čučak Dejan, Kostić Aleksandar, Vučić Sergej, jovanović Anđela, Pekez Željana, Jeličić Nemanja i Ekipa Juniorki.

Druga mjesta: Brus Sanjin, Ljuboja Milan, Moravac Nikola, Tepić Danijel.

Treća Mjesta: Ekipa kadeta, Kostić Paola, Aleksić Strahinja, Brkić Igor, Mišić Ognjen.
 

 VIDI GALERIJU: TK OPEN 2015


8. klupsko takmičenje - ENERGIJA 2015

8. Klupsko takmičenje Energija 2015

U nedelju 15. februara 2015. godine održano je osmo po redu Klupsko takmičenje Karate kluba Energija. Preko stotinu naših najmlađih takmičara nastupilo je po prvi put pred sudijama i prepunoj sali roditelja. Niko kući  nije otišao bez medalje  i ovim putem im čestitamo i želimo blistavu karijeru u karate sportu.
Kao i svake godine i ovoga puta predstavljeni su najznačajniji rezultati u prethodnoj godini i predstavljeni planovi i vizije u sledećoj.

"Karate klub Energija je u prethodnoj godini bio najbolji klub u Bosni i Hercegovini za uzrasne kategorije od 11 do 14 godina i dao je veliki broj državnih reprezentativaca upravo u ovim uzrasnim kategorijma za Prvenstvo Balkana. u narednoj godini namjeravamo da ponovimo rezultat, po mogućnosti da ga poboljšamo i da ostanemo jedan od najznačajnijih klubova u Državi." Istakao je Branko Derajić, predsjednik kluba.

U posjetu su nam došli i gosti iz Bihaća i Bijeljine i ovim putem ih srdačno pozdravljamo i zahvaljujemo se na fantastičnoj saradnji posebno sa gospodinom Bajrom Durdžićem selektorom dječije reprezentacije BIH i gospodinom Miloradom Markovićem predstavnikom Karate kluba Šampioni.

Takođe uručene su i prigodne zahvalinice reprezentativcima i osvajačima medalja na Balkanskom prvenstvu.
 


24. Grand Prix Croatia - Samobor 2015

Samobor 2015

Karatisti Energije, od kojih je većina nastupila u sastavu reprezentacije BIH. Drugog dana takmičenja u Samoboru ostvarili izuzetan rezultat u konkurenciji 1700 takmičara iz 23 zemlje.

Osvojene su dvije zlatne, srebrna i četiri bronzane medalje.

Zlatom su se okitili Mihajlo Stanić, Stefan Šorgić.

Srebrnu medalju osvojio je Nemanja Jeličić.

Bronzane medalje osvojili su Milan Tomić, Pavle Dujaković, Anja Lolić i Sanjin Brus.

 

 


Autor sajta: Đorđe Vasić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. | USLOVI KORIŠĆENJA - Obavezno pročitati