Grawe-Energija kup - Pozivnica Grawe-Energija kup - Kategorije Grawe-Energija kup - Prijava Grawe-Energija Kup - Download

DARFEST - Daruvar 2014

Darfest 2014

U subotu, 25.10.2014. u Sportskoj dvorani u Daruvaru održan je 14. po redu međunarodni karate turnir "KARATE DARFEST CROATIA 2014"na kojem je nastupilo 400 takmičara iz 43 kluba i 3 države (Hrvatska, Mađarska, Bosna i Hercegovina).

 

Naši takmičari ostvarili su fantastičan rezultat i osvojili 9 medalja i to:

Prvo mjesto: Đorđe Milutin

Drugo mjesto: Čučak Nikolina, Danijel Tepić

Treće Mjesto: Stojčević Matej, Balać Anastasija, Latinčić Aleksa, kovačević Aleksandar, Pejić Luka, Milosavljević Danilo

 


Treofej Beograda 2014

Trofej Beograda 2014

26. Oktobra 2014 godine u Beogradu je održan jek međunarodni turnir "Trofej Beograda" na kome je nastupilo preko 1200 takmičara.
Karate klub Energija nastupio je u okviru Reprezentacije Karate Federacije Republike Srpske sa tri takmičara koji su briljirali.

Tomić Milan, Dujaković Pavle i Jeličić Nemanja zauzeli su drugo mjesto ekipno. A Dujaković Pavle i Jeličić postali su šampioni u svojim kategorijama.

 


Kup Prijateljstva 2014 - Novi Sad

Kup prijateljstva 201405. oktobra u novosadskom naselju Futog održan je Kup priajteljstva u organizaciji karate kluba "Mawashi" iz Novog sada. Na takmičenju je nastupilo oko 400 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske.
Naša najmlađa ekipa nastupila je na ovom takmičenju i ostvarila je fantastičan rezultat jer je većini ovo jedan od prvih nastupa.

Osvojeno je 12 medalja i to dvije zlatne, dvije srebrne i 8 bronzanih!

Svim učesnicima i osvajačima medalja čestitamo!!! 

 

 


Autor sajta: Đorđe Vasić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. | USLOVI KORIŠĆENJA - Obavezno pročitati