13. Evropski šampionat za regije - Pariz 2015

Juce je put Pariza krenula reprezentacija Republike Srpske koja ce u petak i subotu nastupiti na 13-om Regionalnom Sampionatu Evrope.

Boje Srpske branice sedam takmicara: Đorđe Branković, Stefan Ilic, Dejan Čučak, Nikola Moravac, Bojan Sredojevic, Aleksandar Babic i Danilo Lazic.

Tim predvodi selektor reprezentacije Boris Popovic a put Pariza zajedno sa reprezentacijom krenuli su i: Milorad Markovic (Predjednik KFRS; Branko Derajic (Podpredsjednik KFRS) i Goran Jelicic (G. sekretar KFRS). 


20. Balkanasko Prvenstvo - Herceg Novi

29/31. maja 2015 godine u Herceg Novom  - Crna Gora održano je dvadeseto Prvenstvo Balkana za djecu od 11 - 14 godina.

Naši reprezentativci ponovo su zabilježili istorijski rezultat i osvojili čak tri medalje!!

Pavle Dujaković postao je prvak Balkana i nosilac zlatne medalje!!!
Sergej Vučić postao je vicešampion Balkana i nosilac srebrne medalje!
Anja Lolić osvojila je treće mjesto i bronzanu medalju!!!

 "I nakon ovog šampionata Balkana Energija je ponosna!!! Tri medalje koje potvrđuju kvalitet, posvećenost, inovativnost i istrajnost cijelog našeg tima. Pavle Dujaković je šampion Balkana, Sergej Vučić je vicešampion Balkana, a Anja Lolić je treća na prvenstvu od Turske do Slovenije! Bravo ljudi! Ponosni smo na sve naše reprezentativce koji su se borili srčano (a kako bi drugačije?!) ali je sreća odlučila da im se nasmješi na sledećem šampionatu. Energija ide dalje!!" Istakao je glavni trener i predsjednik kluba Branko Derajić

 Svim učesnicima i osvajačima medalja od srca čestitamo i želimo im još više uspjeha!!!

 


Prevenstvo BIH za djecu od 11 do 14 godina

Ðurdevac 2015

U subotu 09. maja 2015. godine održano je Državno prvenstvo za djecu od 11 do 14 godina u Banja Luci.

U konkurenciji  70 klubova i 453 takmičara. Naši karatisti osvojili su 5 zlatnih, 3 srebrne i 6 bronzanih medalja i time ponovili uspjeh od prošle godine i potvrdili da smo najbolji klub u Bosni i Hercegovini.

"Ovo je istinski dokaz kvaliteta koji Karate klub Energija ima. Pokazali smo svojim rezultatima da smo najkvalitetniji klub ne samo u Banja Luci i Republici Srpskoj, već i u Bosni i Hercegovini i Balkanu uopšte. 

Ovo je veliki uspjeh za nas ali i obaveza da nastavimo dalje i trudimo se da postižemo sto veći kvalitet i rezultate! Pokazali smo da smo jedan od vodećih klubova u Državi i da posjedujemo kvalitet za stvaranje budućih šampiona u svim kategorijama!" Istakao je Branko Derajić glavni trener i predsjednik Karate kluba Energija.

Takmičarima koji su ostvarili pravo učešća na predstojećem Balkanskom Prvenstvu u Herceg Novom i svim osvajačima medalja čestitamo!!

Zlatne medalje:
Igor Brkić 2004 -30kg
Sergej Vučić 2003 -35kg
Paola Kostić 2002 -40kg
Pavle Dujaković 2002 -40kg
Nemanja Jeličić 2001 -57kg

Srebrne medalje:
Aleksandar Kovačević 2004 -40kg
Sanjin Brus 2004 -45kg
Ognjen Mišić 2003 -50kg

Bronzane medalje:
Marijana Đerman 2004 -35kg
Nikola Golić 2003 -35kg
Marija Jovanović 2002 -42kg
Anja Lolić 2002 +47kg
Strahinja Aleksić 2002 -50kg
Srđan Šodić 2001 -52kgVIDI GALERIJU: PRVENSTVO BIH 2015  


17. Bugojno Open 2015

U subotu 16. maja 2015. godine održan je turnir Bugojno Open.

U konkurenciji  45 klubova i 303 takmičara. Naši karatisti osvojili su 7 medalja i to:
Šorgić Stefan - zlatna medalja;
Srebrne medalje - Tomić Milan i Jovanović Marija;
Bronzabne medalje - Mišić Nikolina, Jovanović Anđela, Sredojević Bojan i Kostić Aleksandar.

Nakon Ovog takmičenja poznat je kompletan spisank naših reprezentativaca koji će putovati na 20  Balkansko Prvenstvo za djecu od 11-14 godina u Herceg Novom.

Čak 17 takmičara Karate kluba Energijaputuje na Balkansko Prvenstvo a njihova imena su:

Vučić Sergej, Dujaković Pavle, Jeličić Nemanja, Kovačević Aleksandar, Strahinja Aleksić, Srđan Šodić, Lolić Anja, Kostić Paola, Đerman Marijana, Brkić Igor, Stanić Mihajlo, Brus Sanjin, Šorgić Stefan, Kostić Aleksandar, Tomić Milan, Mišić Nikolina i Jovanović Marija.

 


Polaganje za učenička zvanja

Ðurdevac 2015

U nedelju 03. maja 2015 održano je polaganje za pojaseve Karate kluba Energija. Preko 70 karatista povecalo je svoj stepen u karate sportu a, Energija je bogatija za cak 8 majstorskih kandidata!

Nadamo se da cemo uskoro imati i prvu generaciju majstora u našem klubu koji pored fantasticnih rezultata i na ovaj nacin nose slavu kluba.
Ovim puutem cestitamo i najmladima koji su prvi put polagali i time upisali svoj prvi javni nastup.

 
VIDI GALERIJU: POLAGANJE 2015  


Autor sajta: Đorđe Vasić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. | USLOVI KORIŠĆENJA - Obavezno pročitati